Cfare duhet te dime

Cfare duhet te dime

Cfare duhet te dime per nje udhetim ne Lapland ? 😍 Laplanda eshte rajoni  verior me i madh ne Finlande . Nje zone ne maje te bores, ku Dritat Veriore ndricojne qiejt e erret dhe Dielli i Mesnates i bene netet e bardha . Lapland eshte magjia e natyres  se bashku me njerezit dhe historite […]

Cfare duhet te dime Read More »