,

Udhetim ne Bodrum

Ky udhetim 7 ditor te ofron nje eksperience te paharrueshme me nje cmim te arsyeshem.

Udhetim ne Bodrum

Si do te ishte vera juaja drejt  Bodrumit ?

E perkufizojme me 3 fjale  Diell Det Argetim.

Udhetim 7 ditore 6 nete

Rezervoni pushimet tuaja per muajin Qershor :

Diamond Of Bodrum 5* : 1,769 Euro /2 persona

My Ella Bodrum Resort and Spa 5*: 1,879 Euro /2 persona

Bodrum Holiday Resort and Spa 5* : 1,899 Euro /2 persona

Green Bay Resort and Spa  5* : 1,969 Euro /2 persona

Yasmin Bodrum Resort 5* : 2,099 Euro /2 persona

Duja Bodrum 5*: 2,189 Euro/2 persona

La Blanche Resort & Spa 5* : 2,639 Euro /2 persona

Baia Bodrum 5* : 3,099 Euro /2 persona

La Blanche Island 5* : 3,339Euro / 2 persona

 

Rezervoni pushimet tuaja per muajin Korrik :

Royal Asarlik Beach Hotel and Spa 5* : 2,039 Euro/ 2 persona

Armonia Holiday Village 5* : 2,059 Euro / 2 persona

Bodrum Holiday Resort and Spa 5* : 2,215 Euro / 2 persona

Yasmin Bodrum Resort 5*:  2,255 Euro /2 persona

My Ella Bodrum Resort and Spa 5*: 2,269 Euro /2 persona

Duja Bodrum 5*: 2,449 Euro /2 persona

Green Bay Resort & Spa 5* : 2,449 Euro /2 persona

Selectum Colours Bodrum 5* : 2,579 Euro /2 persona

La Blanche Resort and Spa 5* : 2,789 Euro /2 persona

Bodrum Park Resort 5* : 2,889 Euro /2 persona

La Blanche Island 5* : 3,499 Euro /2 persona

Prive Bodrum Hotel (EX VOYAGE BODRUM) 5* : 4,069 Euro /2 persona

Ne pakete perfshihet

1 Fluturimi vajte -ardhje

2 Transferta me  autobus nga aeroporti per ne hotel dhe anasjelltas

3 Sherbimi All Inclusive

4 Asistenca e stafit Friends Travel per cdo informacion shtese

 

Kliko keto dhe mer informacionet rreth paketes turistike per muajin e deshiruar .

Na ndiqni ne Instagram dhe Facebook 

Ne jemi ketu per tju ofruar sherbmimin e nevojshem 😃

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Udhetim ne Bodrum”

Your email address will not be published. Required fields are marked *