,

Udhetim 7 Ditor ALL INCLUSIVE ne Korfuz

1000 

Udhëtimi 7-ditor në Korfuz është një eksperiencë e mahnitshme për të zbuluar bukurinë e kësaj ishulli të Greqisë. Korfuzi është i njohur për plazhet e tij të mrekullueshme, historinë e pasur dhe kulturën e tij të shkëlqyer. Këtu është një përshkrim i shkurtër i një udhëtimi të tillë:

Dita 1-2: Mbërritja në Korfuz

Filloni aventurën tuaj në Korfuz me mbërritjen në aeroportin ndërkombëtar të ishullit. Përshkruani vendndodhjen tuaj dhe filloni të eksploroni qytetin kryesor, Korfuzin. Vizitoni qytetin e vjetër me rrugët e gurta, kisha të lashta dhe sheshet e bukura. Shijoni një darkë tradicionale greke në një tavernë lokale dhe përgatituni për ditët e ardhshme të udhëtimit.

Dita 3-4: Plazhet dhe Relikte Antike

Në ditën e tretë dhe të katërt të udhëtimit, dedikojuni eksplorimit të plazheve të mrekullueshme të Korfuzit. Në plazhet e Paleokastritsës, shijoni ujin e kthjellët të Jonit dhe relaksimi në bregdet. Pastaj, vizitoni disa nga relikte antike të ishullit, si fortifikata e Paleokastritsës dhe qyteti antik i Butrintit.

Dita 5-6: Eksplorimi i Natyrës dhe Gjurmimi i Kulturës

Në ditën e pestë dhe të gjashtë, shkoni për në veri të ishullit për të eksploruar natyrën e pastër dhe bukuritë natyrore të Korfuzit. Vizitoni kanionin e Paleokastritsës dhe shijoni një shëtitje nëpër malet e larta dhe pyjet e dendur. Në ditën e fundit, përfundoni udhëtimin tuaj me një këndvështrim të fundit të qytetit të Korfuzit dhe blini disa suvenire për të mbajtur kujtimet e kësaj udhëtimi të mrekullueshëm.

Ky është vetëm një përshkrim i shkurtër i një udhëtimi të mundshëm 7-ditor në Korfuz. Ka shumë më tepër për të zbuluar në këtë ishull të mrekullueshëm, përfshirë kuzhinën e shkëlqyer greke, festat tradicionale dhe shumë të tjera.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Udhetim 7 Ditor ALL INCLUSIVE ne Korfuz”

Your email address will not be published. Required fields are marked *