Nje udhetim ne Meke

Nje udhetim ne Meke

Nje udhetim ne Meke Ja se cfare duhet te dini perpara se te beni nje udhetim ne Meke… Meka e lokalizuar ne Arabine Saudite  vendlindja e profetit Muahmed eshte qendra shpirteore e islamit dhe eshte rreptesisht e ndaluar per jomusilmanet. Shtyllat e Islamit thone se te gjithe muslimanet me mjetet duhet te ndermarrin haxhin. Nje […]

Nje udhetim ne Meke Read More »