,

Pushime ne Antalya

Pushime 7 ditore ne Antalya

Pushime ne Antalya

Aventura fillon këtu 🥰
Ju ftojme te bashkoheni me ne ne nje eksperience te mrekullueshme turistike drejt destinacionit Antalya
Rezervoni pushimet tuaj per te krijuar kujtime te pashlyeshme me nje nga paketat tona turistike te personalizuara.

 Zgjidhni muajin tuaj  dhe merni ofertat momentale  

Pushime 7 ditore ne  Antalya

Pushime ne Antalya Ofertat per  muajin Qershor :

 • Concordia Celes Hotel 5* : 1,165 Euro / 2 persona
 • Calido Maris Beach Resort 5* :  1,179 Euro / 2 persona
 • Xafira Deluxe Resort and Spa 5* : 1,209 Euro / 2 persona
 • Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5* : 1,229 Euro / 2 persona
 • Aria Resort and Spa 5* : 1,473 Euro / 2 persona
 • Greenmax Hotel Belek 5* : 1,439 Euro / 2 persona
 • Seven Seas Palmeras (ex. Kemal Bay) 5* : 1,679 Euro / 2 persona
 • Granada Luxury Okurcalar 5* : 1,718 Euro / 2 persona
 • Sueno Hotels Golf Belek 5* : 2,221 Euro / 2 persona
 • Akka Antedon Hotel 5* : 2549 Euro /2 persona
 • Ela Excellence Resort Belek 5*: 4,039 Euro / 2 persona
 • Cullinan Golf and Resort Belek 5* : 4,305 Euro / 2 persona

 

 Oferat per muajin Korrik :

 • Concordia Celes Hotel 5* : 1,519 Euro / 2 persona
 • Club Nena 5* : 1,609 Euro / 2 persona
 • Hedef Resort Hotel 5* : 1,166 Euro / 2 persona
 • Xoria Deluxe Hotel 5* : 1,619 Euro / 2 persona
 • Sunmelia Beach Resort Hotel and Spa 5* : 1,759 Euro / 2 persona
 • Rox Royal Hotel 5* : 1,755 Euro / 2 persona
 • Grand Ring Hotel 5* : 1,765 Euro / 2 persona
 • Side Royal Paradise 4* : 1,869 Euro / 2 persona
 • Aria Resort and Spa 5* : 1,913 Euro / 2 persona
 • Bosphorus Sorgun Hotel 5* :1,919 Euro /2 persona
 • Pirate’s Beach Club 5*: 2,357 Euro / 2 persona
 • Selectum Family Resort Side 5* : 2,389 Euro / 2 persona
 • Selectum Family Resort Belek 5* : 2,755 Euro / 2 persona
 • Cullinan Golf and Resort Belek 5* : 5,089 Euro / 2 persona

 Oferta per muajin Gusht :

 • Hedef Resort Hotel 5* : 1,308 Euro / 2 persona
 • Side Royal Paradise 4* : 1,329 Euro /2 persona
 • Armas Pemar Beach Resort 5* : 1,749 Euro / 2 persona
 • Club Nena 5* : 1,779 Euro /2 persona
 • Xoria Deluxe Hotel 5* : 1,809 Euro /2 persona
 • Royal Garden Beach Hotel 5* : 1,909 Euro / 2 persona
 • Concordia Celes Hotel 5* : 1,825 Euro /2 persona
 • Aria Resort and Spa 5* : 2,079 Euro / 2 persona
 • Karmir Resort and Spa 5* : 2,129 Euro /2 persona
 • Amelia Beach Resort 5* : 1,909 Euro /2 persona
 • Sunmelia Beach Resort Hotel & Spa 5* : 1,969 Euro / 2 persona
 • Eftalia Aqua Resort 5* : 1,998 Euro /2 persona
 • Side Royal Palace 5* : 2,069 Euro /2 persona
 • Cornelia Diamond Golf Resort 5* : 3,439 Euro /2 persona
 • Titanic Deluxe Golf Belek 5* : 4,019 Euro /2 persona

 

 

Ne pakete perfshihet :
1 Fluturimi direkt me charter
2 Transferta Aeroport Hotel dhe anasjelltas
3 Akomodimi 6 nete dhe 7 dite
3 Sherbimi  Konceptit AIl Inclusive
4 Asistence per cdo pyetje

 

Ne jemi ketu per tju ofruar ju ekpseriencen e nevojeshme 😍

Na ndiqni ne Instagram

Dhe ne Facebook 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pushime ne Antalya”

Your email address will not be published. Required fields are marked *