Skoda Fabia 2019

25 

Category:

Skoda Fabia 2019 eshte  nje makine  e vitit te  fundit  e  pershtatshme me  grupmosha te ndryshme .

Me nje nivel te larte sherbimesh dhe komode Skoda Fabia 2019 .
Kamio : Manuale

Karburanti: 1.00 Benzine

Siguria: Skoda Fabia 2019 është e pajisur me teknologji të sigurisë të avancuara dhe  sigurim kasko.

Na ndiqni ne  Instagram 

Dhe ne  Facebook 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skoda Fabia 2019”

Your email address will not be published. Required fields are marked *