Udhetim ne Plovdiv 2024

Plovdiv Bullgari: Qyteti më i Vjetër në Evropë

Udhetim ne Plovdiv, Bullgari një qytet i jashtëzakonshëm dhe një nga më të vjetrit në Evropë. Me një histori të pasur dhe një arkitekturë të mrekullueshme, Plovdiv është destinacioni i përkryer për ata që duan të zbulojnë magjinë e kohërave të shkuara dhe bukurinë e së tashmes. Historia e Plovdivit: Një Thesar i Kohërave Antike […]

Plovdiv Bullgari: Qyteti më i Vjetër në Evropë Read More »