Udhetim ne Hallstatt 2024

Hallstatt, Austri: Perla Mes Alpeve

Udhetim ne Hallstatt, Austri në një nga destinacionet më të bukura dhe më të famshme në Evropë. Ky fshat i vogël alpin, i vendosur buzë liqenit Hallstattsee dhe i rrethuar nga Alpet, është një thesar i vërtetë për ata që kërkojnë bukuri natyrore dhe histori të pasur. Historia dhe Kultura në Hallstatt Hallstatt ka një […]

Hallstatt, Austri: Perla Mes Alpeve Read More »