Kontaktoni me ne

Faleminderit që kërkoni lidhje me ne për ofertat tona!

Jemi këtu për t’ju ndihmuar të gjeni zgjidhje të përshtatshme për nevojat tuaja.

Ju lutemi të na dërgoni një mesazh me pyetjet tuaja ose për të mësuar më shumë për produktet dhe shërbimet tona.

Ne do të përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur.

Ju falënderojmë për interesin tuaj !

Reception Office

Sheshi "Nene Tereza", Fier, Albania

Reception Hours

08:00 AM - 21:00 PM

Contact

+355685280080

Follow Us
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.